Wolfgang AT-AS45qHD

Wolfgang AT-AS45qHD 42%
AT-AS45qHD: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, Smartphone, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 2e camera, 4.5 inch

Wolfgang De Wolfgang AT-AS45qHD scoort 4.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Wolfgang AT-AS45qHD
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een vraag over de AT-AS45qHD


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de AT-AS45qHD. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Dit kan zowel bij de veelgestelde vragen staan als bij de reeds beantwoorde vragen van bezoekers.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Kies een categorie

Ben je op zoek naar een antwoord? Kies dan een categorie waar je vraag onder valt.
3G instellingen en Wifi
Fouten en reparaties
Apps
Handleidingen
Taal en invoer
Geluiden
Overige veelgestelde vragen

Belsimpel.nl - de sympathieke webshop uit Groningen!