Acer Liquid Z630 Duo

Liquid Z630 Duo 61%
Deze telefoon is niet op voorraad
Acer Liquid Z630 Duo: Android 5.1, oktober 2015, 8 megapixel camera, MT6735, quad-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (267 ppi)

Acer De Acer Liquid Z630 Duo scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Acer Liquid Z630 Duo
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Acer Liquid Z630 Duo beoordelingen en reviews

Alles heel goed behalve GPS

Totaal
4.6 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door | | Acer Liquid Z630 Duo
Toestel een tijdje gebruikt en ik ben zelf helaas niet tevreden omdat de GPS te slecht werkt waardoor je er niet mee kunt navigeren en dat heb ik wel steeds nodig. Verder is dit toestel nl. het beste toestel dat ik in lange tijd gehad heb. Jammer dat het apparaat geen waardering bij het grote publiek heeft. Scherm is wel wat aan de donkere kant, je mist scherpe helderheid, maar voor gewoon gebruik is dat niet onoverkomelijk. Hij doet het vele malen beter dan je op grond van specificaties en testprogramma's zou verwachten. Hij is echt snel en heeft geen last van zware belasting, doet het met de quad processor beter dan menig octa processor. Ik zet er nl. altijd veel widgets op en gebruik minstens 10 startschermen in de launcher, waarvan er 8 vol staan met widgets. Geen enkel probleem voor deze machine, in verhouding geringe geheugen belasting zelfs, wonderbaarlijk, Alleen jammer van die slechte GPS, is dat niet belangrijk voor je dan is dit een zeer goede koop, ook nog eens een extra grote accu van 4000mA en dual sim. top!!

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Liquid Z630 Duo vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design