Apple iPhone 5c 32GB

iPhone 5c 32GB 55%
iPhone 5c 32GB: Apple iOS 7, met update naar 10, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/LTE(4G) 100 Mbps, WiFi, BT, GPS, 4 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)

De Apple iPhone 5c 32GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Apple.
Apple De Apple iPhone 5c 32GB scoort 4.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 5c 32GB:

Voor het voordeligste aanbod Apple iPhone 5c 32GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Apple telefoons waaronder de iPhone 5c 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPhone 5c 32GB kunt overzien.

Voor een compleet overzicht van alle 4G abonnementen kijk je op de 4G abonnementen pagina.

De iPhone 5c is met zijn felgekleurde jasje een opvallende verschijning in de iPhone familie. In plaats van gebruik te maken van de standaard materialen koos Apple voor een kunststof behuizing. Uiteraard wel van de hoge kwaliteit die je van de Amerikaanse smartphonegigant mag verwachten. De iPhone 5c voelt dan ook stevig aan en ziet er luxe uit.



Aan de binnenkant zijn de veranderingen minder dramatisch te noemen. Zo vinden we dezelfde processor als de iPhone 5 had terug in de iPhone 5c. Niet heel verrassend natuurlijk. De A6-processor kan namelijk prima de moderne apps aan en ook het navigeren tussen alle functies gaat soepel en vlot. Uiteraard heeft de iPhone 5c ook leuke nieuwe functies. Zo heeft de camera gezichtsherkenning en panoramaview.



Refurbished. Wat betekent dat?

Met een refurbished iPhone 5 maak jij dé allerbeste keuze. Doordat elke iPhone 5c op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd wordt, heb jij de zekerheid dat jouw iPhone technisch 100% in orde is. Hierdoor profiteer je dus van de zekerheid en levensduur van een nieuw toestel, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Mét 2 jaar garantie!



De refurbished Apple iPhone 5 - 32GB - Roze koop je altijd inclusief:



 • Laadaccessoires

 • Simkaarthouder opening tool

 • Meest actuele software

Apparaat & afmetingen

De Apple iPhone 5c 32GB is een iOS 7-smartphone met een gewicht van 132 gram. De Apple iPhone 5c 32GB wordt aangedreven door een Apple A6 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPhone 5c 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,4 x 59,2 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10
 • .
 • 8 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: iOS 7 (update 10)
 • CDMA, 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 5c 32GB ondersteunt diverse netwerken. Met de iPhone 5c 32GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 7 is een update die standaard op iphone 5s en 5c kan
iOS 7

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

1 GB werkgeheugen,Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone 5c 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPhone 5c 32GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPhone 5c 32GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Apple iPhone 5c 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1136 x 640 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Apple iPhone 5c 32GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 5c 32GB dan kun je deze hier stellen


Apple iPhone 5c 32GB los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

Apple iPhone 5s 16GB 58%

Apple iOS 7, met update naar 10, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/LTE(4G) 100 Mbps, WiFi, BT, GPS, 4 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)
Gratis telefoon

Gebruikt v.a. 166,95 | Bekijk de hele iPhone 5 serie

Apple iPhone 5c 8GB 56%

Apple iOS 7, met update naar 10, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/LTE(4G) 100 Mbps, WiFi, BT, GPS, 4 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)
Gratis telefoon

Gebruikt v.a. 129,00 | Bekijk de hele iPhone 5 serie

toegevoegd