Archos Neon 40

Neon 40 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Neon 40: Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Archos Neon 40 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Neon 40:

Voor het voordeligste aanbod Archos Neon 40 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de Neon 40.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos Neon 40 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos Neon 40 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 101 gram. De Archos Neon 40 wordt aangedreven door een Spreadtrum 7731 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Neon 40 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,5 x 63,6 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 130 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Neon 40 ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Neon 40 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Neon 40 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Neon 40 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Neon 40 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos Neon 40 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Archos Neon 40 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Archos Neon 40
Heb je een vraag over de Archos Neon 40 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

Samsung Galaxy J3 (2016) 64%

Android 5.1, 5 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)
Gratis telefoon

Bekijk alle Samsung telefoons

Doogee X6 Pro 16GB 63%

Android 5.1, 5 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

Bekijk alle Doogee telefoons

Samsung Galaxy J2 59%

Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

Doro 8031 55%

Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch
Gratis telefoon

Bekijk alle Doro telefoons

toegevoegd