Archos 50 Titanium 4GB

50 Titanium 4GB 32%
50 Titanium 4GB: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de 50 Titanium 4GB perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Archos 50 Titanium 4GB in huis.
Archos De Archos 50 Titanium 4GB scoort 3.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 50 Titanium 4GB:

Voor het voordeligste aanbod Archos 50 Titanium 4GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 50 Titanium 4GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 50 Titanium 4GB kunt overzien.

De Archos 50 Titanium 4GB is alleen los te koop.

Archos 50 Titanium

Apparaat & afmetingen

De Archos 50 Titanium 4GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone De Archos 50 Titanium 4GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK 6572w chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De 50 Titanium 4GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 50 Titanium 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 50 Titanium 4GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 50 Titanium 4GB heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 50 Titanium 4GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 50 Titanium 4GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 50 Titanium 4GB beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos 50 Titanium 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 960 x 540 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Archos 50 Titanium 4GB
Heb je een vraag over de Archos 50 Titanium 4GB dan kun je deze hier stellen


Archos 50 Titanium 4GB los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

THL T200 53%

Android 4.1, 13 megapixels, octa-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6 inch, superscherp Full HD scherm (367 ppi)

Bekijk alle THL telefoons

Archos 50 Platinum 43%

Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Bekijk alle Archos telefoons

Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro 29%

Android 4.1, 5 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

toegevoegd