Archos Helium 50d 4G

Helium 50d 4G 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Archos Helium 50d 4G: Android 5.1, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, HD scherm (294 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Helium 50d 4G:

De Archos Helium 50d 4G wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos Helium 50d 4G is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 154 gram. Met een dikte van 8.4 millimeter is het toestel niet te dik. De Archos Helium 50d 4G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Helium 50d 4G beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.4 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Helium 50d 4G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Helium 50d 4G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Helium 50d 4G is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos Helium 50d 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Archos Helium 50d 4G
Heb je een vraag over de Archos Helium 50d 4G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

Samsung Galaxy J5 Duos (2016) 58%

Android 5.1, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5.2 inch, HD scherm (282 ppi)

Bekijk alle Samsung telefoons