Archos 50E Neon

50E Neon 49%
50E Neon: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de 50E Neon perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Archos 50E Neon in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 50E Neon:

Voor het voordeligste aanbod Archos 50E Neon mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 50E Neon.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 50E Neon kunt overzien.

De Archos 50E Neon is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Archos 50E Neon is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 160 gram. De Archos 50E Neon wordt aangedreven door een Spreadtrum SC7731G chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De 50E Neon beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 72 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 50E Neon ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de 50E Neon kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 50E Neon heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 50E Neon is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 50E Neon is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 50E Neon beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos 50E Neon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos 50E Neon
Heb je een vraag over de Archos 50E Neon dan kun je deze hier stellen


Archos 50E Neon los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

ZOPO ZP530 4G 57%

Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.0 inch, scherp XHDPI scherm (299 ppi)

Bekijk alle ZOPO telefoons

Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM 53%

Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (294 ppi)

Bekijk alle Archos telefoons

ZTE V5S 47%

Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Bekijk alle ZTE telefoons

Archos 50C Neon 46%

Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Bekijk alle Archos telefoons

toegevoegd