Archos Access 50 3G 8GB

Access 50 3G 8GB Nb
De Archos Access 50 3G 8GB hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Beschrijving van de Archos Access 50 3G 8GB:

We hebben deze telefoon nog niet goed bekeken. We vullen de beschrijvingen zo snel mogelijk aan. Wil je snel meer informatie, stel dan een vraag over het toestel.

Informatie van de leverancier

ARCHOS is verheugd om de ARCHOS Access 40 3G te introduceren met een elegant design, hoge prestaties en de nieuwste Android versie, Android 7.0 Nougat, tegen een geweldige prijs. De ARCHOS Access 40 3G biedt een prachtig 4 inch scherm, ideaal voor e-mails, web of foto's of video's. Met zijn dubbele SIM-ondersteuning kan u uw professionele en persoonlijke communicatie op hetzelfde apparaat brengen

EEN MOOIE 5 "DISPLAY
De 5-inch display van de ARCHOS Access 50 3G levert een helder en kleurrijk beeld, perfect om al je favoriete media te genieten. Dit FWVGA-scherm geeft ook uw e-mail of internetpagina's perfect weer.

MOMENT VASTLEGGEN
Bent u een fotoliefhebber? Zo ja, de ARCHOS Access 50 3G is de juiste smartphone voor u. Met de achterste 8MP camera kunt u prachtige foto's overal waar u heen gaat. De front camera is ook ideaal voor je selfies of videochat.

SNEL & KRACHTIG
De ARCHOS Access 50 3G combineert een Quad core processor met 1 GB om de snelheid en kracht die u nodig heeft voor uw apps, games en web browsen te brengen.

ANDROID NOUGAT OM verder te gaan
Geniet van de laatste versie van Android - Nougat 7.0 op uw ARCHOS Access 50 3G. Leuk nieuw kenmerk: dubbelklik op de knop Overzicht om twee apps naast elkaar uit te voeren, een nieuwe manier om uw meldingen en uw gegevens, batterijverbeteringen en uiteraard volledige toegang tot de Google Play-winkel te beheren.