Archos Core 50 4G 16GB

Core 50 4G 16GB Nb
De Archos Core 50 4G 16GB hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Beschrijving van de Archos Core 50 4G 16GB:

We hebben deze telefoon nog niet goed bekeken. We vullen de beschrijvingen zo snel mogelijk aan. Wil je snel meer informatie, stel dan een vraag over het toestel.

Informatie van de leverancier

Met de ARCHOS Core 50 kunt u de beste van de nieuwste Android versie ervaring, Android 7.0 Nougat, tegen een goede prijs verwachten. De ARCHOS Core 50 biedt een mooie 5 inch IPS-display, een krachtige Quadcore processor en een 13MP back camera. Met zijn dubbele SIM-ondersteuning kan u uw professionele en persoonlijke communicatie op hetzelfde apparaat brengen

EEN GROTE DISPLAY IN EEN METAL LICHAAM
De 5-inch display van de ARCHOS Core 50 levert een helder en kleurrijk beeld, perfect om al je favoriete medias te genieten. Dit IPS HD-scherm past in een groot afgewerkt metalen lichaam.

MOMENT VASTLEGGEN
Mis nooit een schot met de ARCHOS Core 50! Met zijn achterste 13MP camera kunt u scherpe en kleurrijke beelden overal nemen waar u heen bent. De front camera is ook ideaal voor je selfies of videochat.

SNEL & KRACHTIG
De ARCHOS Core 50 combineert een Mediatek Quad-core processor, 2 GB RAM met 4G connectiviteit om de snelheid en kracht die u nodig heeft voor uw apps, games en browsen te brengen.

ANDROID NOUGAT OM verder te gaan
Geniet van de laatste versie van Android - Nougat 7.0 op uw ARCHOS Core 50. Fun nieuwe functie: dubbelklik op de knop Overzicht om twee apps naast elkaar uit te voeren, een nieuwe manier om uw meldingen en uw gegevens, batterijverbeteringen en uiteraard te beheren een volledige toegang tot de Google Play Store.