Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB beoordelingen

KingKong Mini 2 3GB 32GB 68%
Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB: Android 10, IP68, stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, november 2020, 13 megapixel camera, Helio A22 MT6761, quad-core 64-bit, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 32 GB interne opslag, 3GB RAM, 3000 mAh, Dual SIM, 4 inch, XHDPI scherm (302 ppi)

De Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB

Meer robuuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB beoordelingen en reviews

Klein, robuust

Totaal
3.4 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door | | Cubot KingKong Mini 2 3GB 32GB
De King Kong mini 2 is heeft en fijn handzaam formaat en kan tegen een stootje. Het scherm is zeer goed leesbaar bij sterk zonlicht. Dit maakt de mobiel geschikt als (fiets) navigatie. Vergeleken met high end mobiels is de King Kong niet erg snel, maar voor de basis functies is het meer dan voldoende. Voor mijn idee vergelijkbaar met de samsung A reeks. De prijs is er ook naar. Zelf gebruik naast de mobiel een iPad mini. Een echt min punt is dat personen die mij bellen en sterke echo horen. Bij gebruik van een headset is dit verholpen.

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de KingKong Mini 2 3GB 32GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design