Doro PhoneEasy 515

PhoneEasy 515 3%
Deze telefoon is niet op voorraad
PhoneEasy 515: Seniorentelefoon, Candybar formaat, BT, 1.9 inch

De Doro PhoneEasy 515 is goed geschikt als seniorentelefoon. Handige eigenschappen van een seniorentelefoon zijn grote toetsen, een SOS-knop en (optioneel) de mogelijkheid om te bellen met een gehoorapparaat (lees de beschrijving, of klik door naar de aanbieder voor meer informatie).


Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Doro PhoneEasy 515:

We hebben deze telefoon nog niet goed bekeken. We vullen de beschrijvingen zo snel mogelijk aan. Wil je snel meer informatie, stel dan een vraag over het toestel.

Informatie van de leverancier

Gebruiksvriendelijke mobiele telefoon met camera

De Doro PhoneEasy 515 is een zeer gebruiksvriendelijke mobiele telefoon met ingebouwde camera. Bellen en sms'en gaat met de PhoneEasy 515 erg makkelijk dankzij de grote, duidelijk afleesbare toetsen en het scherpe kleurenscherm. Het toetsenbord is uitgerust met geheugentoetsen én een sms-toets waarmee u direct een smsje kunt schrijven. Met de gebruiksvriendelijke 2 megapixel camera kunt u snel goede foto's nemen. U geniet van kraakheldere gesprekken dankzij de prima geluidskwaliteit en het luide volume. Het is tevens mogelijk om een Bluetooth headset te verbinden voor handsfree gebruik. Bovendien is het toestel duurzaam én heeft het een batterij met een lange standby-tijd en levensduur.

Veiligheid staat voorop

De Doro PhoneEay is voorzien van een speciale toets voor noodoproepen. Bij het indrukken van deze toets wordt een voorgeprogrammeerd nummer gebeld (bijvoorbeeld een alarmn…

Vergelijkbare toestellen

Alcatel One Touch 10.54 14%

Seniorentelefoon, Candybar formaat, FM-radio, BT, 1.8 inch
Gratis telefoon

Bekijk alle Alcatel telefoons

Emporia Pure 6%

Seniorentelefoon, Candybar formaat, BT, 2 inch

Bekijk alle Emporia telefoons

Emporia Euphoria 6%

Seniorentelefoon, Candybar formaat, BT, 2 inch

Bekijk alle Emporia telefoons

toegevoegd