HTC Desire C Beats Edition

Desire C Beats Edition 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire C Beats Edition: Android 4.0, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Desire C Beats Edition een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire C Beats Edition:

Voor het voordeligste aanbod HTC Desire C Beats Edition mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Desire C Beats Edition.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Desire C Beats Edition kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Desire C Beats Edition is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 98 gram. De HTC Desire C Beats Edition wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7225A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 600 MHz Single-Core.

De Desire C Beats Edition beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 107 x 61 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 570 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Licht toestel
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire C Beats Edition ondersteunt diverse netwerken. Met de Desire C Beats Edition kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 430 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire C Beats Edition heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire C Beats Edition is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Desire C Beats Edition is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Desire C Beats Edition beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De HTC Desire C Beats Edition kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 300 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 162 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Desire C Beats Edition
Heb je een vraag over de HTC Desire C Beats Edition dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

LG Optimus L7 P700/P705 52%

Android 4.0, 5 megapixels, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

Bekijk de hele Optimus L serie

toegevoegd