HTC Desire HD

Desire HD 36%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire HD: Android 2.3 (upgrade), 8 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

De HTC Desire HD is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.
HTC De HTC Desire HD scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire HD:

Voor het voordeligste aanbod HTC Desire HD mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Desire HD.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Desire HD kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Desire HD is een Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3-smartphone met een gewicht van 164 gram.

De Desire HD beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 68 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 340 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire HD ondersteunt diverse netwerken. Met de Desire HD kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire HD heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire HD is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Desire HD is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Desire HD beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De HTC Desire HD kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de HTC Desire HD
Heb je een vraag over de HTC Desire HD dan kun je deze hier stellen


toegevoegd