HTC One M7 32GB

One M7 32GB 67%
One M7 32GB: Android 4.1, met update naar 4.4, 4 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, superscherp Full HD scherm (469 ppi)

De One M7 32GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze HTC in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
HTC De HTC One M7 32GB scoort 4.9 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC One M7 32GB:

Voor het voordeligste aanbod HTC One M7 32GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de One M7 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC One M7 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC One M7 32GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 143 gram. De HTC One M7 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core.

De One M7 32GB beschikt over een 4 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 137 x 68 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 420 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4
  • 4 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC One M7 32GB ondersteunt diverse netwerken. Met de One M7 32GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB, 32 GB opslag werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One M7 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One M7 32GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC One M7 32GB beschikt over een ingebouwde 4 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De HTC One M7 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 469 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de HTC One M7 32GB
Heb je een vraag over de HTC One M7 32GB dan kun je deze hier stellen


toegevoegd