Huawei Ascend P6 8GB

Ascend P6 8GB 51%
Ascend P6 8GB: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, erg dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Ascend P6 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Huawei De Huawei Ascend P6 8GB scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Ascend P6 8GB:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Ascend P6 8GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Ascend P6 8GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Ascend P6 8GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Ascend P6 8GB is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 120 gram. De Huawei Ascend P6 8GB wordt aangedreven door een Huawei K3V2 HiSilicon Hi3620 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De Ascend P6 8GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 66 x 6 millimeter. Hiermee is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Erg dun met 6 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Ascend P6 8GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ascend P6 8GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Ascend P6 8GB heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ascend P6 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Ascend P6 8GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Ascend P6 8GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Huawei Ascend P6 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Huawei Ascend P6 8GB
  Heb je een vraag over de Huawei Ascend P6 8GB dan kun je deze hier stellen

  Vergelijkbare toestellen

  iNEW i4000 1GB 16GB 63%

  Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

  Bekijk alle iNEW telefoons

  Cubot One-S 62%

  Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch

  Bekijk alle Cubot telefoons

  toegevoegd