LG E720 Optimus Chic

E720 Optimus Chic 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
E720 Optimus Chic: Android 2.2, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De LG E720 Optimus Chic is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG E720 Optimus Chic:

Voor het voordeligste aanbod LG E720 Optimus Chic mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de E720 Optimus Chic.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG E720 Optimus Chic kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG E720 Optimus Chic is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 132 gram.

De E720 Optimus Chic beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 58 x 13 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 13 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG E720 Optimus Chic ondersteunt diverse netwerken. Met de E720 Optimus Chic kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 330 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG E720 Optimus Chic heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E720 Optimus Chic is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De E720 Optimus Chic is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG E720 Optimus Chic beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG E720 Optimus Chic
Heb je een vraag over de LG E720 Optimus Chic dan kun je deze hier stellen


toegevoegd