Microsoft Lumia 950 XL

Lumia 950 XL 83%
Microsoft Lumia 950 XL: Windows 10 Mobile, 20.1 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 450 Mbit/s), 3GB RAM, 5.7 inch, HD scherm (515 ppi)

Microsoft De Microsoft Lumia 950 XL scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Microsoft Lumia 950 XL
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Microsoft Lumia 950 XL beoordelingen en reviews

gemiste kans

Totaal
3.6 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door | | Microsoft Lumia 950 XL
2 jaar geleden de lumia 950 xl aangeschaft met continuum dock. In eerste instantie erg blij met dit toestel. Werkt snel (ook nog na 2 jaar), maakt prachtige foto's, batterijduur is prima, opladen van de batterij gaat nog steeds supersnel (iets meer dan een uur bij een volledig lege batterij). Het scherm is prima en alles ziet er echt prachtig uit. Ondanks dat men in het begin tegen me zei, wat een groot apparaat, hij blijkt zeer handzaam te zijn en kan tegen een stootje.
Maar waarom valt het apparaat tegen? Het begon eigenlijk al bij het Continuum dock. Hier krijg je een gratis versie van office bij geleverd, echter is dit een uitgeklede, minimale basis versie en wil je er echt mee werken zul je het volledige pakket moeten aanschaffen. Heel erg jammer. Veel apps werken niet met continuum dock, jammer, want het beloofde in eerste instantie veel. En daar zit het probleem dan ook voor de lumia, veel apps zijn niet beschikbaar. Ondanks de belofte dat dit nog beter zou worden, is dit helaas nooit gebeurt. Met een klein beetje pijn in mijn hart zal ik het apparaat dan ook 1 dezer dagen vervangen. Morgen komt de samsung s8 hier binnen. Zal weer even wennen worden, maar ik weet dat veel apps beschikbaar zullen zijn. Ben al vanaf het begin van windows (denk wel windows98 eerlijk gezegd) fan van het systeem en verwachtte met een windows telefoon de perfecte combinatie van desktop met telefoon te krijgen. Daar heeft Bill Gates echter een steek laten vallen en een boel windows Phone gebruikers in de steek gelaten. (en dan lees je ook nog eens dat Bill zelf een samsung telefoon heeft!!) Een gemiste kans!

Goed!

Totaal
4 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door | | Microsoft Lumia 950 XL
Fijne telefoon met uitstekende uitwisseling Windows laptop, servers enzovoort. Een volwaardige computer waar je mee kunt bellen. ;-)

goed alternatief

Totaal
4.8 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Microsoft Lumia 950 XL
Perfecte combinatie met andere windows systemen

Reviews

Totaal
5 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Microsoft Lumia 950 XL
De gemiddelde beoordeling voor de Lumia 950 XL is 5/5

Enkele opmerkingen bij de reviews van gebruikers:
Heerlijk toestel en gelukkig nog voorhanden.
Geweldig mooi
Fijne telefoon
De laatste Nokia ?
Enige nadeel: minder apps beschikbaar voor de rest alleen voordelen!

Bekijk de laatste reviews op Belsimpel

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Lumia 950 XL vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design