Motorola Atrix

Atrix 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
Atrix: Android 2.3 (upgrade), 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (275 ppi)

De Motorola Atrix is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Motorola.
Motorola De Motorola Atrix scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Motorola Atrix:

Voor het voordeligste aanbod Motorola Atrix mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Motorola telefoons waaronder de Atrix.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Motorola Atrix kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Motorola Atrix is een Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De Atrix beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118 x 64 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo) met upgrade naar 2.3
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Motorola Atrix ondersteunt diverse netwerken. Met de Atrix kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 530 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Motorola Atrix heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Atrix is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Atrix is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Motorola Atrix beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Motorola Atrix kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Motorola Atrix
Heb je een vraag over de Motorola Atrix dan kun je deze hier stellen


toegevoegd