Motorola Defy+

Defy+ 24%
Deze telefoon is niet op voorraad
Motorola Defy+: Android 2.3, IP67, Stofdicht en waterdicht, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 3.7 inch, XHDPI scherm (265 ppi)

Motorola De Motorola Defy+ scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Motorola Defy+
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Motorola Defy+ beoordelingen en reviews

Goede smartphone

Totaal
4.2 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Motorola Defy+
Ik heb deze smartphone nu al een tijdje en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Zit vaak in mijn broekzak samen met mijn sleutelbos en nog geen krassen te bemerken op het scherm. Het enige minpunt is de kwaliteit van de luidspreker tijdens het bellen, die is niet de beste die ik ooit had. Voor het overige voldoet deze telefoon ruimschoots aan de verwachtingen en zelfs meer. Wordt gebruikt als gsm, gps en mp3 speler. Ik heb er wel de carkit bij gekocht die ik nu bijna nergens meer aangeboden zie. Door de ip67 certificatie kan je hem zelfs als fiets-gps gebruiken, ook als het regent

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Defy+ vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design