Nokia 8110 4G dual-core mobiele telefoon overzicht

8110 4G 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nokia 8110 4G: KaiOS, IP52, stofvast, juli 2018, 2 megapixel camera, MSM8905 Snapdragon 205, dual-core, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Schuif, 4 GB interne opslag, WiFi, 2.4 inch

De Nokia 8110 4G scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 38 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia 8110 4G:

De Nokia 8110 4G is gelanceerd in juli 2018. De telefoon wordt geleverd met een 2,4 inch scherm met een resolutie van 240 x 320 pixels.

Processor

Deze Nokia wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8905 Snapdragon 205 chip met een 1,1 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 512 MB bedraagt.

IP52

Een IP52-classificatie betekent dat een telefoon beschermd is tegen stof en waterspatten. Deze classificatie wordt bepaald door de International Electrotechnical Commission (IEC), een onafhankelijke organisatie die normen vaststelt voor elektrische en elektronische technologieën. De "5" in de IP52-classificatie geeft aan dat de telefoon beschermd is tegen stof, terwijl de "2" aangeeft dat deze beschermd is tegen waterspatten vanuit elke richting.

Camera

De 8110 4G beschikt over een 2 megapixel camera,

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: KaiOS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia 8110 4G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia 8110 4G heeft 512 MB werkgeheugen en 4 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit Medium high density scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

KaiOS is een mobiel besturingssysteem dat is gebaseerd op het open-source Linux-besturingssysteem. Het is ontwikkeld door KaiOS Technologies, een bedrijf gevestigd in San Diego, Californië, en is ontworpen voor gebruik op featurephones en andere goedkope apparaten.

Een van de belangrijkste kenmerken van KaiOS is de ondersteuning voor een breed scala aan toepassingen en diensten. Het besturingssysteem bevat ingebouwde ondersteuning voor populaire apps en services, zoals Facebook, Google Maps en YouTube, en stelt gebruikers in staat extra apps te downloaden en te installeren vanuit de KaiStore.

Over het algemeen is KaiOS een mobiel besturingssysteem dat is ontworpen voor gebruik op featurephones en andere goedkope apparaten. Het biedt een breed scala aan functies en ondersteuning voor populaire apps en services, en de ondersteuning voor 4G LTE-connectiviteit maakt het een goede keuze voor apparaten die verbinding met internet moeten maken.

Meer specificaties van de Nokia 8110 4G
Heb je een vraag over de Nokia 8110 4G dan kun je deze hier stellen


Nokia 8110 4G los toestel kopen


toegevoegd