Nokia Asha 305 Dual Sim

Asha 305 Dual Sim 26%
Deze telefoon is niet op voorraad
Asha 305 Dual Sim: Series 40 service pack 1, Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, BT, 3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Nokia Asha 305 Dual Sim een goed toestel voor jou. De Nokia Asha 305 Dual Sim is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Asha 305 Dual Sim:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Asha 305 Dual Sim mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Asha 305 Dual Sim.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Asha 305 Dual Sim kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Asha 305 Dual Sim is een Nokia Series 40-smartphone met een gewicht van 98 gram.

De Asha 305 Dual Sim beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 110 x 54 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 528 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia Series 40
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Asha 305 Dual Sim ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de Asha 305 Dual Sim kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
De service pack geeft ondersteuning voor onder andere 'Full Touch'
Vaak zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Asha 305 Dual Sim heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 32 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Asha 305 Dual Sim is geen probleem.

Multimedia

De Asha 305 Dual Sim is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Asha 305 Dual Sim beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 155 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Asha 305 Dual Sim
Heb je een vraag over de Nokia Asha 305 Dual Sim dan kun je deze hier stellen


toegevoegd