Nokia C5-03

C5-03 38%
C5-03: Symbian 9.4, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De Nokia C5-03 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia C5-03:

Voor het voordeligste aanbod Nokia C5-03 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de C5-03.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia C5-03 kunt overzien.

Met dit toestel blijf je verbonden, geniet je volop van entertainment, ontdek je waar je vrienden zijn en vind je nieuwe plaatsen.. E-mail en contactpersonen. - Houd contact met je vrienden door contactsnelkoppelingen aan het startscherm toe te voegen.. - Stel je e-mail makkelijk in en ontvang berichten van je persoonlijke accounts.. - Kies een foto van een vriend(in) om hem of haar te bellen of een e-mail te sturen.. Kaarten. - Vind de ideale route en kom op tijd op de plek van bestemming aan met Ovi Kaarten.. - Deel je locatie via Facebook en spreek af met vrienden die in de buurt zijn.. - Ontvang gratis navigatie met stapsgewijze spraakinstructies voor de levensduur van je toestel.. - Gebruik de 3D-landmarkfunctie om interessante plekken op je route te zien.. Internet. - Toegang tot internet via een 3,5G netwerk of maak verbinding met een Wi-Fi hotspot.. - Houd contact met vrienden via eenvoudige toegang tot je sociale netwerken.. - Bekijk internetpagina's zoals ze bedoeld zijn op het breedbeeldscherm van 3,2".. - Bekijk YouTube-video's in de browser zonder een aparte speler te openen.. - Geniet van entertainment met een ruime keus aan games en apps van de Ovi Store.. Foto's en video's. - Leg speciale momenten vast met de 5 megapixelcamera.. - Upload je favoriete foto's direct naar Ovi Delen.. - Plaats foto's en video's op Facebook en andere sociale netwerken.. - Maak video's en zet je favoriete clips op YouTube.. Startscherm. - Personaliseer je toestel door de achtergrond, het thema en de pictogrammen te veranderen.. - Open wat je nodig hebt . voeg snelkoppelingen toe aan je favoriete websites en apps.. - Krijg live feeds van Facebook, Twitter en andere sociale netwerken.

Apparaat & afmetingen

De Nokia C5-03 is een Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5-smartphone met een gewicht van 93 gram.

De C5-03 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 51 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Licht toestel
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Iets te dik met 14 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia C5-03 ondersteunt diverse netwerken. Met de C5-03 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 690 minuten.

Besturingssysteem

Symbian 9.4 is geintroduceerd in maart 2007. Toestellen zijn 75% sneller dan met versie 9.3.
Enkele toestellen met deze versie zijn Samsung i8910 Omnia HD, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5235, Nokia C6-00, Nokia X6, Sony Ericsson Vivaz en de Sony Ericsson Vivaz Pro.Symbian 9.4

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia C5-03 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD tot 16GB - 2GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C5-03 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C5-03 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia C5-03 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Nokia C5-03 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 360 x 640 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Nokia C5-03
Heb je een vraag over de Nokia C5-03 dan kun je deze hier stellen


Nokia C5-03 los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

Nokia X6 16GB 27%

Symbian 9.4, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

Bekijk alle Nokia telefoons

toegevoegd