Nokia Lumia 800

Lumia 800 60%
Nokia Lumia 800: Windows Phone 7.8, 8 megapixel camera, 3G/HSPA+, 3.7 inch, XHDPI scherm (252 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 800:

De Nokia Lumia 800 is een Windows Phone 7.8-smartphone met een gewicht van 142 gram. Met een dikte van 12 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Nokia wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8255 chip met een 1,4 GHz Single-Core processor.

De Lumia 800 beschikt over een 8 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 355 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.8
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1450 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 800 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lumia 800 heeft 512 MB werkgeheugen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 800 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Nokia Lumia 800 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit eXtra High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft als update voor Windows Phone 7. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 7.8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 7.8

Meer specificaties van de Nokia Lumia 800
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 800 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Nokia Lumia 800 los toestel kopen


toegevoegd