Nokia Lumia 920

Lumia 920 58%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nokia Lumia 920: Windows Phone 8, oktober 2012, 8.7 megapixel camera, Snapdragon S4, dual-core, HSPA+/4G, 1GB RAM, 4.5 inch, HD scherm (326 ppi)

Nokia De Nokia Lumia 920 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 920:

Wij hebben alle specificaties van de Nokia Lumia 920 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Nokia Lumia 920 is gelanceerd in oktober 2012. De smartphone wordt geleverd met een 4,5 inch scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels.

Deze Nokia wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt. Met een dikte van 11 millimeter voelt dit toestel wat dik aan.

De Lumia 920 beschikt over een 8,7 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8,7 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8
  • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 920 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lumia 920 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Nokia Lumia 920 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 326 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8 is een mobiel platform van Microsoft. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8

Meer specificaties van de Nokia Lumia 920
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 920 dan kun je deze hier stellen


toegevoegd