Nokia N9 16GB

N9 16GB 24%
N9 16GB: Brew, 8 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 3.9 inch, scherp XHDPI scherm (251 ppi)

De Nokia N9 16GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia N9 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Nokia N9 16GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de N9 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia N9 16GB kunt overzien.

De Nokia N9 16GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Nokia N9 16GB is een MeeGo-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De N9 16GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 61 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia N9 16GB ondersteunt 850, 900, 1900 Mhz netwerken. Met de N9 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 660 minuten.

Besturingssysteem

Brew is een op Linux-gebaseerd open source mobiel besturingssysteem.
Brew

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia N9 16GB heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, met microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de N9 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De N9 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Nokia N9 16GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,9 inch touchscreen. De Nokia N9 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 251 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia N9 16GB
Heb je een vraag over de Nokia N9 16GB dan kun je deze hier stellen


Nokia N9 16GB los toestel kopen


toegevoegd