Realme X2 Pro 6GB 64GB vragen en antwoorden

X2 Pro 6GB 64GB 94%
Deze telefoon is niet op voorraad
Realme X2 Pro 6GB 64GB: Android 9 (ColorOS 6), december 2019, 64.4 megapixel camera, Snapdragon 855 Plus, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 2 Gbit/s), 64 GB interne opslag, 6GB RAM, Dual SIM, 6.5 inch, Full HD scherm (405 ppi)

Lees een uitgebreide beschrijving van de Realme X2 Pro 6GB 64GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een handleidingen vraag over de X2 Pro 6GB 64GB


Hier is het mogelijk om uw handleidingen vraag te plaatsen over de X2 Pro 6GB 64GB.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Er is geen specifieke handleiding voor de Realme X2 Pro 6GB 64GB toegevoegd, maar wellicht kun je deze proberen van een ander toestel met dezelfde versie van android: Bekijken

Let op, functionaliteit kan verschillen

Kijk eerst bij instellingen - toestelinformatie/over het toestel en druk op controleren op updates.
Als er een update is die via wifi of OTA (over the air) geupdate kan worden zal het toestel een melding geven. Is er te weinig opslagruimte vrij, kijk dan op de website van de fabrikant.
Er zijn ook toestellen die geen OTA update geven, deze kun je dan terugvinden op de website van de fabrikant indien beschikbaar. Is er geen update op de website, dan zul je moeten wachten tot er een beschikbaar wordt gesteld. Niet alle fabrikanten maken toestel updates omdat dit veel tijd kost. Vaak alleen voor de populaire merken.

Vragen van bezoekers

Heb je een vraag

Heb dan je geen antwoord gevonden of heb je een andere vraag over de X2 Pro 6GB 64GB? Stel hem dan hier. Als je ons support op facebook kun je binnen 24 uur een antwoord krijgen

Let op, het kan tot 2 minuten duren voor uw vraag wordt getoond