Realme X2 Pro 6GB 64GB vragen en antwoorden

X2 Pro 6GB 64GB 94%
Deze telefoon is niet op voorraad
Realme X2 Pro 6GB 64GB: Android 9 (ColorOS 6), december 2019, 64.4 megapixel camera, Snapdragon 855 Plus, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G+ (tot 2 Gbit/s), 64 GB interne opslag, 6GB RAM, Dual SIM, 6.5 inch, Full HD scherm (405 ppi)

Lees een uitgebreide beschrijving van de Realme X2 Pro 6GB 64GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een apps vraag over de X2 Pro 6GB 64GB


Hier is het mogelijk om uw apps vraag te plaatsen over de X2 Pro 6GB 64GB.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Een .APK bestand is een installatie bestand van een app. Zo kun je bijvoorbeeld via de website van Whatsapp een apart .APK bestand downloaden buiten de play store om. Dit geeft de mogelijkheid om toch de app te installeren ook al heb je geen play store op je telefoon.

Om een .APK bestand te installeren heb je vaak een filemanager of bestandsbeheer nodig. Verder moet je het installeren van onbekende bronnen aanzetten via instellingen - beveiliging - onbekende bronnen.

Een goede filemanager of bestandsbeheer app is File manager, deze is zeer uitgebreid. Het maakt verder niet uit waar je het .APK bestand hebt neergezet. Bij het downloaden via de telefoon komt deze vaak in de Download map. Als je het bestand vanaf je computer kopieert kun je zelf kiezen waar je deze neerzet.
P.S. Heb je de onbekende bronnen functie niet aan staan, dan kan je telefoon alsnog een melding geven om dit toe te staan. En zoals met alle apps uit onbekende bronnen is een bepaalde voorzichtigheid geboden. Dus als je deze app, de maker of de rechten ervan niet volledig kan vertrouwen, moet je deze niet installeren.

Bij apps => instellingen => systeem weergeven/verbergen => (APP naam) =>toestemming telefoon.
Met dank aan Mich V.

Kijk bij instellingen - apps - beheer apps.
Zoek daar je standaard ingestelde app of proces.
Druk erop en zet het vinkje uit bij gebruik als standaard.

Je kunt ook nog een app als Default App Manager Lite of DefaultApp Reset gebruiken (iets gebruiksvriendelijker)

Probeer deze apk te installeren https://www.dropbox.com/s/aqsc14m3uvjla25/Ziggo%20TV.apk

Als de link niet meer werkt is deze wellicht bijgewerkt. Het originele bericht (engels) staat op deze pagina van xda-developers

Werkt deze oplossing niet? Dan zul je helaas nog moeten wachten tot Ziggo de app update en aanpast voor jouw toestel.

Werkt deze oplossing voor je? Like ons dan op facebook!

Deze vraag komt vaak langs. Omdat elke uitvoering van elke fabrikant van Android heel anders kan zijn, kunnen we hier alleen algemeen advies geven.

Het is heel goed mogelijk dat deze optie NIET is aangezet door Realme op dit toestel. Er zijn maar een aantal merken en modellen waar dit wel standaard mee mogelijk is. Je kunt de optie vinden onder instellingen - applicaties/applicatiebeheer - gedownloade apps en druk op een van je gedownloade apps. Als de optie [verpl. naar SD kaart] of [verpl. naar apparaatopslag] er niet bij staat of grijs is, is het niet mogelijk. Dit kan ook nog eens per app verschillen!

Is deze optie voor alle apps uitgeschakeld of grijs en wil je dit toch voor elkaar krijgen dan kun je AppMgr III(voorheen App2Sd) proberen uit de play store. Het kan zijn dat als de app niet werkt, deze niet geschikt is voor jouw toestel als deze niet is geroot. Om root toegang tot het apparaat te krijgen kun dit zelf opzoeken via https://forum.xda-developers.com of Google. We beantwoorden op deze site geen vragen hierover en een root kan risicovol zijn voor het toestel/garantie.

De Realme X2 Pro 6GB 64GB wordt ondersteund, mits .

Klik hier om meer informatie te vinden voor uw toestel en de download locatie van Whatsapp!

Heb je problemen met Whatsapp? Kijk dan op Whatsapp.com er staat een hele lijst met veelgestelde vragen over deze app.


Ben je tevreden over het antwoord of wil je anderen op de hoogte stellen van deze gratis antwoord service. Like ons dan op facebook!

Met de app Backup Text for Whatsapp kun je een backup maken van alle of een selectie van de berichten naar een gewenste locatie.

Zorg dat je de laatste versie hebt: Whatsapp download
Druk na het openen op menu - privacy. Zet het vinkje uit onder leesbewijs. Let er wel op dat jij ook niet meer kunt zien of jouw berichten zijn gelezen.

Meerkat heeft een klantenservice op twitter @MeerkatCare, daar kun je al je vragen kwijt (Engels).

Skype is beschikbaar voor diverse platformen waaronder Android, iOS, Windows Phone en Blackberry. Bekijk de link of je skype kunt uitvoeren op jouw toestel. Skype for mobile

  1. Start Facebook en ga naar het menu
  2. Scroll naar beneden en druk op de instellingen
  3. Zet "Video automatisch afspelen" op uit
  4. Als je wil dat deze video's alleen via Wifi afspelen op je X2 Pro 6GB 64GB, druk dan op "Wifi"

Via de app zelf kun je geen foto's opslaan. Maar er is een goede oplossing!
Download Chrome browser uit de play store. Open deze en ga naar www.facebook.com.
Log in en druk op menu - desktopmode/desktop weergave opvragen.
Je hebt dan de volledige facebook zoals op de computer.
Ga naar de foto die je wilde opslaan en druk erop lang op. Je krijgt dan de keuze om deze op te slaan.
Succes!

Vragen van bezoekers

Heb je een vraag

Heb dan je geen antwoord gevonden of heb je een andere vraag over de X2 Pro 6GB 64GB? Stel hem dan hier. Als je ons support op facebook kun je binnen 24 uur een antwoord krijgen

Let op, het kan tot 2 minuten duren voor uw vraag wordt getoond