Samsung E1080i

E1080i 2%
Deze telefoon is niet op voorraad
E1080i: Candybar formaat, 1.4 inch

De Samsung E1080i hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung E1080i:

We hebben deze telefoon nog niet goed bekeken. We vullen de beschrijvingen zo snel mogelijk aan. Wil je snel meer informatie, stel dan een vraag over het toestel.

Informatie van de leverancier

De Samsung E1080i is geweldig om te zien en is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de grote toetsen en het compacte ergonomische design. Bovendien beschikt de Samsung E1080i over handige functies zoals 'oproepbeheer'. Hiermee krijg je een goed inzicht in je belgedrag en kun je hoge rekeningen voorkomen. De veiligheidsfuncties zoals Mobiel opsporen en SOS-berichten geven je een veilig gevoel. De Samsung E1080 weet wat belangrijk is.

Comfortabele grip


De Samsung E1080i heeft een slank en ergonomisch design met een zeer comfortabele grip. Bovendien is hij ook zeer gebruiksvriendelijk dankzij een simpele gebruikersinterface, een 1.43 inch groot lcd scherm en comfortabele toetsen.

Je persoonlijke bodyguard


Met de verschillende SOS-functies op de Samsung E1080i kun je ontsnappen uit oncomfortabele en mogelijk gevaarlijke situaties. Ben je je telefoon verloren of is hij gestolen? Met de functie Mobiel opsporen (uTrack) wordt het terugvinden van je telefoon een stuk eenvoudiger. De Samsung E1080i is je persoonlijke bodyguard.

Kostenbesparend


Bij de Samsung E1080i kun je een tijdslimiet instellen zodat je een waarschuwing krijgt wanneer een door de gebruiker ingestelde gespreksduur is bereikt. Op deze manier kun je hoge telefoonrekeningen door te lange gesprekken voorkomen.

Mobile power


De Samsung E1080i heeft alles in huis om je dagelijkse zaken op orde te houden; een agenda, alarm, takenlijst, handsfree luidspreker, rekenmachine, stopwatch en nog veel meer handige toepassingen. Bovendien kun je in totaal 200 contacten en 100 smsjes opslaan in het telefoonboek.

Kenmerken van de Samsung E1080i:  • 1.43 inch scherm

  • 7.5 uur gesprekstijd

  • 550 uur standby-tijd

  • kies uit 40 polyfoneringtones of mp3-tones om het toestel een eigen karakter te geven

Vergelijkbare toestellen

Nokia 105 Neo 22%

Nokia Series 30+, Symbian Series 30, Candybar formaat, FM-radio, BT, 1.4 inch
Gratis telefoon

Bekijk alle Nokia telefoons

Nokia 105 21%

Symbian Series 30, Candybar formaat, FM-radio, 1.4 inch

Bekijk alle Nokia telefoons

toegevoegd