Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC

Galaxy Fame GT-S6810P NFC 38%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Fame GT-S6810P NFC: Android 4.1, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Fame GT-S6810P NFC een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Fame GT-S6810P NFC.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC kunt overzien.

Let Your Fame Begin. - Scherp beeld op het 3,5. scherm. - Veel handige en leuke apps met Android . 4.1 (Jelly Bean). - Snel bestanden uitwisselen met S-Beam. - Snel met de 1 Ghz processor. - Stylish smart design. Scherp beeld op het 3,5. scherm. Geniet van alle media op het mooie 3,5. scherm.. - Geniet van snelle prestaties op het scherpe 3,5. scherm.. - Maak en deel mooie foto. s met de camera.. Snel bestanden uitwisselen met S-Beam. Met de Galaxy Fame kan je eenvoudig bestanden uitwisselen.. - Deel bestanden met andere smartphones met NFC via S-Beam.. - Deel eenvoudig content zoals je contacten, muziek-, foto- en videobestanden met allerlei apparaten.. - Altijd een backup van al jouw bestanden in de Cloud.. Stylish smart design. De Samsung Galaxy Fame houdt rekening met jouw wensen en gebruiken.. - Door intu. tieve en innovatieve functies werkt de Galaxy Fame een stuk eenvoudiger en gemakkelijker.. - Door het strakke design kan je overal gezien worden met de Galaxy Fame.. Veel handige en leuke apps met Android 4.1. Maak gebruik van alle functies van Android 4.1 (Jelly Bean). - Met ChatOn houd je contact met al je vrienden & deel je gemakkelijk video. s, foto. s en nog veel meer!. - Toegang tot de leukste games en handigste apps op je smartphone.. Snel met de 1 Ghz processor. Met de Samsung Galaxy Fame multitasken en snel surfen.. - Multitasken met de 1 GHz processor.. - Maak snel verbinding met het web en je social media sites (HSDPA 7.2 / HSUPA 5.67).. - Met een 1 300 mAh batterij nog langer genieten van je favoriete apps games op je smartphone.. - Met Bluetooth 4.0 een sterkere verbinding over een lange afstand met andere apparaten.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 121 gram.

De Galaxy Fame GT-S6810P NFC beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 62 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Fame GT-S6810P NFC kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 660 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Fame GT-S6810P NFC is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Fame GT-S6810P NFC is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII 45%

Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Gebruikt v.a. 76,95 | Bekijk de hele Galaxy S3 serie

toegevoegd