Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060

Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060: Android 4.2, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch

Samsung De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 186 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

ZOPO ZP700 Cuppy

ZOPO ZP700 Cuppy 49%

Android 4.2, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch

Bekijk alle ZOPO telefoons

Lenovo A880

Lenovo A880 47%

Android 4.2, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch

Bekijk alle Lenovo telefoons