Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301

Galaxy Pocket Plus GT-S5301 31%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Pocket Plus GT-S5301: Android 4.0, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Pocket Plus GT-S5301 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Pocket Plus GT-S5301.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 97 gram.

De Galaxy Pocket Plus GT-S5301 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104 x 58 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Pocket Plus GT-S5301 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 482 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Pocket Plus GT-S5301 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Pocket Plus GT-S5301 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

LG Optimus L7 P700/P705 52%

Android 4.0, 5 megapixels, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch

Bekijk de hele Optimus L serie

toegevoegd