Samsung Galaxy S Advance i9070

Galaxy S Advance i9070 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S Advance i9070: Android 2.3, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Samsung Galaxy S Advance i9070 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.
Samsung De Samsung Galaxy S Advance i9070 scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S Advance i9070:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy S Advance i9070 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy S Advance i9070.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S Advance i9070 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S Advance i9070 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De Galaxy S Advance i9070 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 63 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S Advance i9070 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy S Advance i9070 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S Advance i9070 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S Advance i9070 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy S Advance i9070 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy S Advance i9070 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S Advance i9070 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S Advance i9070
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S Advance i9070 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 39%

Android 2.3, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.8 inch, scherp XHDPI scherm (246 ppi)

Gebruikt v.a. 70,95 | Bekijk alle Samsung telefoons

toegevoegd