Sonim XP1

XP1 2%
Deze telefoon is niet op voorraad
XP1: IP0, , Robuust, 1.8 inch

Sonim De Sonim XP1 scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Sonim XP1

Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Sonim XP1 beoordelingen en reviews

werktelefoon

Totaal
3 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
2
beoordeeld door | | Sonim XP1
Telefoon al een jaar of 3 in bezit. Ik werk in de bouw (installateur) en heb de telefoon altijd in mijn broekzak. Warm, koud, nat, stof, stoten, niks maakt uit. Het scherm is na al die tijd een beetje beschadigd maar nog heel goed bruikbaar. Toetsen beginnen te slijten maar de cijfers kan ik nog goed genoeg zien. Altijd bereik en de beltoon is altijd hard genoeg zodat ik hem goed hoor terwijl ik werk met machines. Accu gaat een dag of vier vijf mee voordat hij weer aan de lader moet.
Ik gebruik de telefoon alleen maar om te bellen. Nooit SMS. Dat is ook het enige wat hij kan. Het enige nadeel dat ik zou weten is dat ik het aantal telefoonnummers dat je kan opslaan bereikt heb en dus moest gaan kiezen welke contacten ik moest gaan wissen.
Naast de werktelefoon heb ik ook een smartfone voor agenda, foto's, twitter, internet. Die ligt meestal veilig in de auto en zit in een hoesje. Dat is voor de Sonim echt niet nodig.

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de XP1 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design