Apple iPhone 5 16GB

iPhone 5 16GB 28%
Apple iPhone 5 16GB: Apple iOS 6, met update naar 10, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 100 Mbit/s), 4 inch, Full HD scherm (326 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 5 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Apple iPhone 5 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Apple iPhone 5 16GB is een iOS 6-smartphone met een gewicht van 112 gram. Met een dikte van 7.6 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Apple wordt aangedreven door een Apple A6 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De iPhone 5 16GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 225 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10
  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 7.6 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: iOS 6 met update naar 10
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 1140 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 5 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone 5 16GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Apple iPhone 5 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 1136 pixels. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiƫle software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.
iOS 6

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10.

Meer specificaties van de Apple iPhone 5 16GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 5 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd