BlackBerry Leap Z20 4G LTE

Leap Z20 4G LTE 66%
BlackBerry Leap Z20 4G LTE: BlackBerry OS 10.3 (met Android apps), 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G, 2GB RAM, 5.0 inch, XHDPI scherm (298 ppi)

BlackBerry De BlackBerry Leap Z20 4G LTE scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Leap Z20 4G LTE:

De BlackBerry Leap Z20 4G LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik.

De Leap Z20 4G LTE beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 384 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Met deze versie van Blackberry is het ook mogelijk om Android apps te installeren!
  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Blackberry 10.3
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Leap Z20 4G LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Leap Z20 4G LTE heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Leap Z20 4G LTE is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De BlackBerry Leap Z20 4G LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1280 pixels. Met 298 pixels per inch is dit eXtra High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

BlackBerry OS 10.3 is een update van versie 10.2 en dit heeft een HEEL groot pluspunt, je kunt er namelijk ook Android apps mee draaien.
Blackberry OS 10.3

Meer specificaties van de BlackBerry Leap Z20 4G LTE
Heb je een vraag over de BlackBerry Leap Z20 4G LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


BlackBerry Leap Z20 4G LTE los toestel kopen


toegevoegd