Carbon Mobile mobiele telefoon gesorteerd op score

Hoe scoren Carbon Mobile mobiele telefoons? Bekijk de scores van het merk Carbon Mobile. We beoordelen o.a. de snelheid, schermresolutie, mogelijkheden en geheugen en geven je eenvoudig aan hoe goed het toestel is. Daarnaast hebben we alle beschikbare prijzen en abonnementen in Nederland. Maar ook prijzen van import toestellen als die er zijn. Dan kun je zelf kiezen welke aanbieder het beste bij je past. Alle Carbon Mobile mobiele telefoons staan op Mobiele-telefoons.nl.

Carbon Mobile

Carbon Mobile is een nieuw (Duits) merk in 2021 met aan het roer CEO Firas Khalifeh. De technologie van deze telefoon is speciaal gemaakt om de toekomst van persoonlijke elektronica vooruit te helpen. Door intensief onderzoek naar de toepassing van materiaalkunde is Carbon Mobile in staat om te innoveren waar de gevestigde orde dat (nog niet) kan of wil. Het resultaat is een toffe carbon telefoon die nagenoeg niets weegt en minder CO2 uitstoot bij productie.

Op voorraad

Carbon Mobile Carbon 1 MK II

Carbon Mobile Carbon 1 MK II 80%

Android 10, maart 2021, 16 megapixel camera, Helio P90 MT6779, octa-core 64-bit, erg dun, HSDPA/4G+ (tot 600 Mbit/s), 256 GB interne opslag, 8GB RAM, Dual SIM, 6.01 inch, Full HD scherm (402 ppi)
Bekijk alle abonnementen