Samsung Galaxy J1 Ace Duos

Galaxy J1 Ace Duos 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Samsung Galaxy J1 Ace Duos: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 4.3 inch


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy J1 Ace Duos:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy J1 Ace Duos? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy J1 Ace Duos is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 131 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Marvell ARMADA PXA1908 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy J1 Ace Duos beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1850 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy J1 Ace Duos ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy J1 Ace Duos heeft 768 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy J1 Ace Duos is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy J1 Ace Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 216 pixels per inch is dit High density scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy J1 Ace Duos
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy J1 Ace Duos dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

iMan i5800C 8GB

iMan i5800C 8GB 52%

Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 3000 mAh, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (245 ppi)

Bekijk alle iMan telefoons

Samsung Galaxy Ace Style SM-G310HN

Samsung Galaxy Ace Style SM-G310HN 52%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSUPA, Dual SIM, 4 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

Lenovo A588T 512MB 4GB

Lenovo A588T 512MB 4GB 48%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, Dual SIM, 4 inch

Bekijk alle Lenovo telefoons