VKWorld T2 Plus 3GB 32GB

T2 Plus 3GB 32GB 71%
VKWorld T2 Plus 3GB 32GB: Android 7.0, 8 megapixel camera, quad-core, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), klaptoestel, 3GB RAM, WiFi, 4.2 inch, Full HD scherm (355 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de VKWorld T2 Plus 3GB 32GB:

De VKWorld T2 Plus 3GB 32GB is een Android 7.0 (Nougat)-smartphone met een gewicht van 165 gram. Deze VKWorld wordt aangedreven door een MediaTek MTK6737VWH 64-bit chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De T2 Plus 3GB 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat)
 • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De VKWorld T2 Plus 3GB 32GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De VKWorld T2 Plus 3GB 32GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 64 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de T2 Plus 3GB 32GB is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,2 inch touchscreen. De VKWorld T2 Plus 3GB 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 355 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

  • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
  • Multi-window support
  • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
  • Nieuw snelle instellingen menu
  • Gebundelde notificaties
  • Verbeterde standbytijd
  • Betere prestaties

  Android 7

  Meer specificaties van de VKWorld T2 Plus 3GB 32GB
  Heb je een vraag over de VKWorld T2 Plus 3GB 32GB dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel


  VKWorld T2 Plus 3GB 32GB los toestel kopen


  toegevoegd