Wiko Fever 4G Special Edition

Fever 4G Special Edition 75%
Fever 4G Special Edition: Android 6.0, 13 megapixels, octa-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.2 inch, superscherp Full HD scherm (424 ppi)

Wiko De Wiko Fever 4G Special Edition scoort 4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Wiko Fever 4G Special Edition
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Wiko Fever 4G Special Edition kopen simlock vrij

Nieuwe toestellen

Hieronder staan de nieuwe toestellen. Je kunt direct doorklikken naar de aanbieder van de mobiele telefoon in de gewenste kleur. Niet iedere winkel vermeldt altijd de kleuren, dus het kan zijn dat de kleur die je wil wel wordt geleverd voor de laagste prijs. Klik dus altijd door en kijk of jouw kleur erbij staat.

Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Centralpoint
Wiko Fever 4G Special Edition
Op voorraad
204,49 0,00 Thuiswinkel iDEAL Creditcard Paypal Anthracite
6943279410702
204,49 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op mobiele-telefoons.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, mobiele-telefoons.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie.