Wolfgang AT-AS50Q

AT-AS50Q 45%
AT-AS50Q: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil je een Android 4 toestel onder de 150 euro, dan is de AT-AS50Q een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Wolfgang, dan kies je voor een handzaam formaat en toch alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Wolfgang De Wolfgang AT-AS50Q scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 15 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wolfgang AT-AS50Q:

Voor het voordeligste aanbod Wolfgang AT-AS50Q mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Wolfgang telefoons waaronder de AT-AS50Q.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Wolfgang AT-AS50Q kunt overzien.

De Wolfgang AT-AS50Q is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Wolfgang AT-AS50Q is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 165 gram. De Wolfgang AT-AS50Q wordt aangedreven door een MediaTek 6589M chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De AT-AS50Q beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 147 x 74 x 8,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.7 millimeter
  • 3G ondersteuning voor internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wolfgang AT-AS50Q ondersteunt diverse netwerken. Met de AT-AS50Q kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wolfgang AT-AS50Q heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de AT-AS50Q is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De AT-AS50Q is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Wolfgang AT-AS50Q beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Wolfgang AT-AS50Q kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 960 x 540 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Wolfgang AT-AS50Q
Heb je een vraag over de Wolfgang AT-AS50Q dan kun je deze hier stellen


Wolfgang AT-AS50Q los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

Lenovo P780 4GB 50%

Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Bekijk alle Lenovo telefoons

THL W100 49%

Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

Bekijk alle THL telefoons

toegevoegd