Xiaomi M2SC 32GB

M2SC 32GB 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
Xiaomi M2SC 32GB: Android 4.1, 8 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, 2GB RAM, 4.3 inch, HD scherm (341 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xiaomi M2SC 32GB:

Wil je meer weten over de Xiaomi M2SC 32GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Xiaomi M2SC 32GB is een Android 4.1 (Jelly Bean) MIUIv4-smartphone met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 10.2 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Xiaomi M2SC 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T chip met een 1,7 GHz Quad-Core processor.

De M2SC 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2030 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 10.2 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xiaomi M2SC 32GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M2SC 32GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Xiaomi M2SC 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 341 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Xiaomi M2SC 32GB
Heb je een vraag over de Xiaomi M2SC 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd