Xtreamer Ban-G

Ban-G 46%
Ban-G: Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, scherp XHDPI scherm (257 ppi)

De Xtreamer Ban-G is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Xtreamer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Xtreamer Ban-G:

Voor het voordeligste aanbod Xtreamer Ban-G mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Xtreamer telefoons waaronder de Ban-G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Xtreamer Ban-G kunt overzien.

De Xtreamer Ban-G is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Xtreamer Ban-G is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 200 gram. De Xtreamer Ban-G wordt aangedreven door een MTK MT6589 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Ban-G beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 157.8 x 83.3 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xtreamer Ban-G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Ban-G kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 min.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xtreamer Ban-G heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ban-G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ban-G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Xtreamer Ban-G beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Xtreamer Ban-G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Xtreamer Ban-G
Heb je een vraag over de Xtreamer Ban-G dan kun je deze hier stellen


Xtreamer Ban-G los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

ZTE Nubia Z5S 16GB 69%

Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G(UMTS/CDMA)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

Bekijk alle ZTE telefoons

Xiaomi Mi 3 2GB 16GB 67%

Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

Bekijk alle Xiaomi telefoons

toegevoegd