ZOPO ZP590

ZP590 60%
ZP590: Android 4.4, 5 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de ZP590 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze ZOPO, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ZOPO ZP590:

Voor het voordeligste aanbod ZOPO ZP590 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van ZOPO telefoons waaronder de ZP590.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ZOPO ZP590 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ZOPO ZP590 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 95 gram. De ZOPO ZP590 wordt aangedreven door een MT6582M chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De ZP590 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136 x 66 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Licht toestel
 • Quad-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ZOPO ZP590 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de ZP590 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ZOPO ZP590 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ZP590 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De ZP590 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe ZOPO ZP590 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De ZOPO ZP590 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ZOPO ZP590
Heb je een vraag over de ZOPO ZP590 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

Samsung Galaxy J1 Ace Duos 65%

Android 4.4, 5 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

Samsung Galaxy Ace Style SM-G310HN 61%

Android 4.4, 5 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

toegevoegd