Alcatel One Touch Idol Ultra 6033

Alcatel One Touch Idol Ultra 6033 Black 51%
One Touch Idol Ultra 6033: Android 4.1, 8 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Smartphone, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.6 inch, superscherp scherm (319 ppi)


Lees een uitgebreide beschrijving

Wat vind je van deze mobiel? Deel het op facebook of twitter.
Geef aan waarom je de One Touch Idol Ultra 6033 bekijkt

De Alcatel One Touch Idol Ultra 6033 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze telefoon? Deel dan je mening over deze telefoon en help andere bezoekers van mobiele-telefoons.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze telefoon
Totaal:
Megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een vraag over de One Touch Idol Ultra 6033


Hier is het mogelijk om uw vraag te plaatsen over de One Touch Idol Ultra 6033. Bekijk eerst of uw vraag al is beantwoord! Dit kan zowel bij de veelgestelde vragen staan als bij de reeds beantwoorde vragen van bezoekers.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

Mocht u een antwoord ontvangen en deze omvat handelingen die u zou moeten uitvoeren op uw telefoon of tablet, bent u zelf verantwoordelijk voor opvolging en eventuele gevolgen hiervan.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kies een categorie

Ben je op zoek naar een antwoord? Kies dan een categorie waar je vraag onder valt.
3G instellingen en Wifi
Fouten en reparaties
Toepassingen en Apps
Handleidingen en updates
Taal en invoer
Overige veelgestelde vragen

Meest recente vragen

Alcatel One Touch Idol Ultra 6033 vragen en antwoorden