Acer Liquid M220 Plus Dual SIM

Liquid M220 Plus Dual SIM 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
Acer Liquid M220 Plus Dual SIM: Windows Phone 8.1, juni 2015, 5 megapixel camera, Snapdragon 200 MSM8210, quad-core, dun, HSDPA/4G, 1GB RAM, 4 inch


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM:

Wij hebben alle specificaties van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM is gelanceerd in juni 2015. De smartphone wordt geleverd met een 4 inch scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels.

Deze Acer wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt. Met een dikte van 9.6 millimeter is het toestel niet te dik.

De Liquid M220 Plus Dual SIM beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit High density scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is een update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM
Heb je een vraag over de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM dan kun je deze hier stellen


toegevoegd