Apple iPhone 4S 32GB

iPhone 4S 32GB 35%
iPhone 4S 32GB: Apple iOS 5, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G(UMTS/CDMA)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 3.5 inch, superscherp Full HD scherm (330 ppi)

De Apple iPhone 4S 32GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Apple.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 4S 32GB:

Voor het voordeligste aanbod Apple iPhone 4S 32GB mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Apple telefoons waaronder de iPhone 4S 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPhone 4S 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Apple iPhone 4S 32GB is een iOS 5-smartphone met een gewicht van 137 gram. De Apple iPhone 4S 32GB wordt aangedreven door een Apple A5 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De iPhone 4S 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 59 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • CDMA, 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 4S 32GB ondersteunt diverse netwerken. Met de iPhone 4S 32GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het vorige besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Het besturingssysteem stond op 26 % van alle verkochte mobiele telefoons in het laatste kwartaal van 2010.
Het was hiermee het op twee na meest verkochte smartphone-besturingssysteem.
De oude iPhone 3GS, 4 en 4S zijn ook te updaten naar de allernieuwste versie. Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiƫle software-winkel op het platform.
iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7
iOS 5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone 4S 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPhone 4S 32GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPhone 4S 32GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Apple iPhone 4S 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 960 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 330 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Apple iPhone 4S 32GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 4S 32GB dan kun je deze hier stellen


toegevoegd