Archos 45B Neon

45B Neon 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
45B Neon: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 45B Neon een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 45B Neon:

Voor het voordeligste aanbod Archos 45B Neon mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 45B Neon.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 45B Neon kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 45B Neon is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 100 gram. De Archos 45B Neon wordt aangedreven door een Spreadtrum SC7731 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De 45B Neon beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 132 x 65 x 8,25 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.25 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio (Stereo met RDS)
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Archos 45B Neon ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de 45B Neon kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Archos 45B Neon heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 45B Neon is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De 45B Neon is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 45B Neon beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Archos 45B Neon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Archos 45B Neon
  Heb je een vraag over de Archos 45B Neon dan kun je deze hier stellen

  Vergelijkbare toestellen

  ZOPO ZP530 4G 58%

  Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.0 inch, scherp XHDPI scherm (299 ppi)

  Bekijk alle ZOPO telefoons

  Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM 53%

  Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (294 ppi)

  Bekijk alle Archos telefoons

  Archos 50E Neon 49%

  Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

  Bekijk alle Archos telefoons

  ZTE V5S 47%

  Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

  Bekijk alle ZTE telefoons

  toegevoegd