Archos Diamond 50

Diamond 50 74%
Deze telefoon is niet op voorraad
Archos Diamond 50: Android 4.0, 16 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, HD scherm (440 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Diamond 50:

De Archos Diamond 50 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos Diamond 50 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 142 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. De Archos Diamond 50 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 64-bit chip met deze core verdeling 1,5 GHz Octa-Core.

De Diamond 50 beschikt over een 16 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 260 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2950 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Diamond 50 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Diamond 50 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een Lightning aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC, Mac of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Diamond 50 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos Diamond 50 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Archos Diamond 50
Heb je een vraag over de Archos Diamond 50 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

Xtreamer Joyz 4,7 26%

Android 4.0, 13 megapixel camera, quad-core, HSDPA, Dual SIM, 4.7 inch, XHDPI scherm (310 ppi)

Bekijk alle Xtreamer telefoons