BlackBerry Classic Q20

Classic Q20 68%
Classic Q20: BlackBerry OS 10.2 (met Android apps), 8 megapixels, QWERTY, dual-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch, superscherp Full HD scherm (328 ppi)

De Classic Q20 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze BlackBerry in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Classic Q20:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Classic Q20 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Classic Q20.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Classic Q20 kunt overzien.

De BlackBerry Classic Q20 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Classic Q20 is een BlackBerry OS 10.2-smartphone met een gewicht van 140 gram. De BlackBerry Classic Q20 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Classic Q20 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120 x 67 x 10 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Dual-core processor
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: BlackBerry OS 10.2
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De BlackBerry Classic Q20 ondersteunt diverse netwerken. Met de Classic Q20 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 800 minuten.

  Besturingssysteem

  BlackBerry OS 10.2 is een update van versie 10 en dit heeft een HEEL groot pluspunt, je kunt er namelijk ook Android apps mee draaien.
  Blackberry OS 10.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De BlackBerry Classic Q20 heeft deze geheugen specificaties: 2048 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Classic Q20 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Classic Q20 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De BlackBerry Classic Q20 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De BlackBerry Classic Q20 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 720 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 328 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de BlackBerry Classic Q20
  Heb je een vraag over de BlackBerry Classic Q20 dan kun je deze hier stellen


  BlackBerry Classic Q20 los toestel kopen


  toegevoegd