BlackBerry Classic Q20

Classic Q20 68%
BlackBerry Classic Q20: BlackBerry OS 10.2 (met Android apps), december 2014, 8 megapixel camera, QWERTY, dual-core, HSPA+/4G, 2GB RAM, WiFi, 3.5 inch, Full HD scherm (328 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Classic Q20:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de BlackBerry Classic Q20 wel wat voor jou!

De BlackBerry Classic Q20 is gelanceerd in december 2014. De telefoon wordt geleverd met een 3,5 inch scherm met een resolutie van 720 x 720 pixels.De Classic Q20 beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Bij deze BlackBerry Classic Q20 draait het natuurlijk vooral om het fysieke toetsenbord. Met deze unieke feature kun je zeer precies en snel typen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Dual-core processor
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: BlackBerry OS 10.2
 • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De BlackBerry Classic Q20 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De BlackBerry Classic Q20 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De BlackBerry Classic Q20 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 720 pixels. Met 328 pixels per inch is dit Full HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  BlackBerry OS 10.2 is een update van versie 10 en dit heeft een HEEL groot pluspunt, je kunt er namelijk ook Android apps mee draaien.
  BlackBerry OS 10.2

  Meer specificaties van de BlackBerry Classic Q20
  Heb je een vraag over de BlackBerry Classic Q20 dan kun je deze hier stellen


  BlackBerry Classic Q20 los toestel kopen


  toegevoegd