Cubot One-S

One-S 50%
Cubot One-S: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, 4.7 inch


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cubot One-S:

De Cubot One-S is een touchscreen telefoon met een gewicht van 113 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Cubot wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De One-S beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 180 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 2200 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cubot One-S ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cubot One-S heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One-S is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Cubot One-S kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 234 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Cubot One-S
Heb je een vraag over de Cubot One-S dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Cubot One-S los toestel kopen


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

iNEW i4000 1GB 16GB

iNEW i4000 1GB 16GB 51%

Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 5.0 inch, Full HD scherm (440 ppi)

Bekijk alle iNEW telefoons